Napsali o mně


Bývalý člen Rady pro rozhlasové a televizní vysílání Petr Štěpánek často ostře komentuje dění ve své vlasti a počínání politiků. Tentokrát se věnoval  práci české vlády a jejich členům ,které nazval idioty. "Myslím tím vládu socanů, koblihářů a lidovců," upřesnil Štěpánek a vysvětlil proč.

"Jen dokonalí idioti koupí zcela funkční prasečák - tipuji, že tak za 1 miliardu -, aby ho zbourali. Pokud by to ti idioti dělali za vlastní peníze, byla by to jejich věc. Jenže tihle idioti - myslím tím vládu socanů, koblihářů a lidovců - takhle vyhazují naše peníze, peníze nás daňových poplatníků. A tihle idioti tu vládnou proto, že jiní idioti - tím myslím jejich voliče -, tu žijí mezi námi. A takhle my si tady žijeme." píše pobouřeně Petr Štěpánek na svém facebookovém profilu ke zprávě, že vláda odkoupí od vlastníka vepřína v Letech tento zemědělský areál jenom proto, že leží v sousedství, kde před i za války byl pracovní tábor pro lidi štítící se práce. Tábor  se v roce 1942 změnil na sběrný pro Romy. V táboře nebyl nikdo popravený ani zastřelený na útěku. Zemřeli zde zadržovaní cikáni, ale také i nějací dozorci ovšem na následky epidemie, která se zde opakovaně vyskytla.

Česká vláda  tak podlehla tlaku z otevřených zdrojů ne zcela průhledného Výbor pro odškodnění romského holokaustu a několika dalších organizací, například Evropského parlamentu, který vydává v některý den i několik podobných protestů a doporučení.

Podle informace z ministerstva kultury by vepřín měl být po vyvezení zvířat a odchodu zaměstnanců zbouraný a o tom,  co bude na uvolněné ploše,  by mělo ministerstvo kultury projednat s výborem spolku sledující odškodňování romského holokaustu, jehož sídlo je v Hořicích a za který hovoří pro ČT24 výhradně jediná osoba  Čeněk Růžička.

Je zarážející, že naopak česká vláda nevyslyšela stanovisko Sněmovního výboru pro veřejnou správu a regionální rozvoj ve složení poslanců napříč politickým spektrem, který se usnesl, že památník v Letech další řešení nepotřebuje ...
Sněmovní výbor: Památník v Letech žádné další řešení nepotřebuje

Osoba vládou pověřená jednaním o zbourání vepřína v Letech je  ministr Daniel Herman, který nemá daleko ke svým přátelům v Bavorsku požadujícící například zrušení Dekretů pana prezidenta Edvarda Beneše. Nedávno vyšlo najevo, že ...
Na zbourání vepřína v Letech tlačí zejména aktivisté z Německa

Bývalý člen Rady pro rozhlasové a televizní vysílání Petr Štěpánek bývá zpravidla velmi ostrý i k práci České televize, kterou nedáno  označil za hlásnou troubu „eurohujerské skupiny“ a za nejlepší možnost označil její zrušení.

"Televizní poplatky jsou iracionální, asociální a ve skutečnosti jen další daní,“ tvrdil Petr Štěpánek s tím, že nejchudší občané na ni přispívají stejně jako ti nejbohatší.
210 minut v Senátu o České televizi bez pozvané, ale nepřítomné ČT

(ps, facebook Petra Štěpánka,  Prvnizpravy.cz, foto: ps)

Originál článku ZDE