Články - 2020

Dobře si ten obrázek prohlédněte. Takhle vypadá to slavné Bidenovo vítězství. Modře jsou vybarveny volební okrsky, ve kterých vyhrál Biden, červeně ty, ve kterých zvítězil Trump. Bidenovi příznivci to neradi slyší, ale pravdou je, že Trump vyhrál v 84 procentech volebních okrsků, zatímco Biden si připsal vítězství pouze v 16 procentech.

Ještě zajímavější je srovnání letošních Bidenových čísel s těmi Obamovými z roku 2008, kdy byl americkým prezidentem zvolen poprvé. Připomeňme si, že Obama byl ve své době pro mnohé voliče jakýmsi apoštolem naděje, že to byl charismatický řečník, že vedl zajímavou kampaň a že v ní novátorským způsobem využíval sociální sítě. Zatímco Biden není ani charismatický, ani zdatný řečník, naopak přímo proslulé jsou jeho přeřeky, jeho kampaň také nebyla nic moc, jak v reálu, tak na sociálních sítích.

Přesto nudný Biden podle oficiálních výsledků obdržel o 11 miliónů hlasů víc než charismatický Obama. Zajímavé! A to navzdory tomu, že pro Trumpa hlasovalo zdaleka nejvíc černošských i hispánských občanů v historii. Rozuměj občanů, kteří jinak obvykle volí kandidáta Demokratické strany. Opět zajímavé. A úplně nejzajímavější je, že zatímco Obama v roce 2008 zvítězil v 873 volebních okrscích, zázračnému Bidenovi stačilo k jeho impozantnímu triumfu (přes 80 miliónů hlasů) vítězství v pouhých 524 okrscích.

A jak si to všechno vysvětlují zlí jazykové. Třeba tak, že v některých okrscích Biden získal dokonce víc hlasů, než je tam voličů. Jinde pro něj pro změnu hlasovali nebožtíci, migranti a občané jiných států. Někde se ve velkém distribuovaly falešné volební lístky. A když bylo úplně nejhůř, zaúřadovaly kouzelné sčítací stroje firmy Dominion, jež hlasy pro Trumpa překlápěly na Bidena.

Suma sumárum, podle těchto zlých jazyků si Biden připsal 13 milionů falešných hlasů.

Může se vyskytnout námitka, že zmanipulovat volby v 50 státech americké unie je příliš složité. Ale to je nesmysl. K nepoctivému vítězství nepotřebujete vyrábět podvody v 50 státech. Je totiž zbytečné namáhat se ve státech, kde tradičně vítězí ať už republikáni či demokraté, stačí podvody v těch pěti či šesti státech, kterým se říká swingující, tedy v těch, kde výsledek voleb bývá tradičně vyrovnaný a vítězové se mění, ba dokonce stačí podvádět pouze v nemnoha volebních okrscích několika velkých měst.

Jak to v Americe nakonec dopadne? Špatně. Ať to dopadne jakkoli, bude to špatně. Pokud se prezidentem nakonec opravdu stane Biden, nikdy už ze sebe on ani Spojené státy americké nesmyjí ostudné podezření, že 46. prezident do Bílého domu vstoupil na základě rozsáhlých volebních podvodů. A pokud tam naopak zůstane Trump, bude to pro změnu veřejné přiznání, že prezidentské volby roku 2020 byly skutečně zfalšované.

Toho se někteří bojí ještě víc než ostudného faktu, že v Bílém domě zasedne lžiprezident Biden. A to je také důvod, proč se soudy zatím raději dívají jinam, přestože rozsáhlé volební podvody potvrzují stovky a stovky svědectví vyslovených pod přísahou.

24. 12. 2020