Články - 2021

Když ve vládě sedí idioti, vyhlašují nesmyslná nařízení. Když v parlamentu zasedají idioti, schvalují nesmyslné zákony.

Jedno z takových nesmyslných nařízení je povinnost nosit roušku či respirátor v zastavěné části obce, a to bez ohledu na to, zda se v okolí nachází či nenachází kdokoli další. Nechráníme tím ani sebe, ani kohokoli jiného. Jen a pouze poškozujeme vlastní zdraví, protože odpírat organismu čerstvý vzduch a namísto toho opakovaně vdechovat vlastní „zplodiny“ na tom opravdu, ale opravdu nic zdravého není. Je to jen čistá buzerace.

Nelogičnost tohoto opatření přiznal i ministr zdravotnictví Jan Blatný. Nicméně stejně nakonec učinil idiotský závěr, že když je to nařízeno, dělat se to tak musí.

Dalšími idioty jsou policisté, kteří podobná idiotská nařízení iniciativně vymáhají. Ale kdyby jen to. Někteří idioti v uniformách nádavkem dávají průchod vlastní agresivitě, takže člověk, který se ničeho nedopustil a nikoho neohrožuje, pouze chce dýchat čerstvý vzduch, někdy končí pod těly ze řetězu utržených idiotských policejních násilníků, kteří idiotská nařízení tímto idiotským způsobem vymáhají.

Nabízí se pár otázek. Proč mohou idiotští policisté tímto idiotským způsobem řádit? Inu, proto, že mají oporu v idiotských nařízeních a idiotských zákonech idiotských politiků. Ba dokonce idiotští politici si idiotské policejní zákroky vynucují.

Následuje otázka přímo kardinální. Proč dopouštíme, že tu vládnou idiotští politici? Odpověď je vcelku jednoduchá. Protože idioti žijící mezi námi je volí.

Zbývá otázka poslední. Dá se s tím něco dělat? Těžko. Idiot neví, že je idiot, pročež ani neví, že volí idioty. A je těžké mu to vysvětlit.

Proč? Protože je to idiot.

13. 3. 2021