Články - 2022

Redaktorka extremistického plátku Aktuálně.cz Michaela Endrštová, nikoli nepodobná těm nejodpornějším novinářským postavám bolševické žurnalistiky, píše řediteli školy, kde pracuje učitelka, jež uplatnila své základní občanské právo volit a být volen. A jak je v totalitní žurnalistice zvykem, nálepkuje, až se jí od klávesnice kouří.  

Vážený pane řediteli,
připravuji článek o učitelích, kteří kandidují za extremistické strany. Vaše paní učitelka Irena Němcová kandiduje za SPD, stranu, která je podle zpráv ministerstva vnitra extremistická a šíří nenávist. Chtěla bych se Vás proto zeptat:
Je podle Vás v pořádku, že paní Němcová kandiduje za SPD? Proč ano/ne?
Konzultovala s Vámi paní Němcová kandidaturu? Pokud ano, co jste jí poradil?
Zjišťujete nějakým způsobem, zda paní Němcová nepromítá své politické názory do výuky?
Děkuji moc za Vaše odpovědi. S pozdravem
Michaela Endrštová, redaktorka Aktuálně.cz

A ředitel školy, namísto aby zpovykanou neobolševickou redaktorku z totalitního plátku odpálkoval, že svůj odporný totalitní frňák strká, kam nemá, odpovídá:

Dobrý den,
co dělají zaměstnanci ve svém volnu, je pouze jejich osobní věc. Věřím, že paní kolegyně dokáže oddělit svoji politickou kariéru od své pracovní pozice, jelikož ze zákona je škola apolitická a já též. Pokud by to od sebe oddělit nedokázala, věřte mi, že se ozvou žáci či rodiče i její přímý nadřízený. Pokud se tak stane, dojde k prošetření vzniklé situace.
S pozdravem
Mgr. Miroslav Tobyška
ředitel SPŠ, SOŠ a SOU, Hradec Králové

Co k tomu říct? Je neuvěřitelné, kam jsme se pod vládou eurobolševické ODS a jejích satelitů 33 let po sametové revoluci dopracovali. Jsme tam, kde jsme byli a těmi klíči jsme na náměstích vůbec nemuseli zvonit.

Hanba, hanba, hanba!

2. 10. 2022