Články - 2023

Prosím, seznamte se! Muž na obrázku je poslanec-udavač Petr Letocha (STAN). Udal předsedkyni Trikolory Zuzanu Majerovou, že prý šířila poplašnou zprávu.

Co myslíte, učinil tak uvědomělý soudruh-poslanec-udavač z obavy o dušení klid a pohodu zdejšího obyvatelstva, či proto, aby se tím mohl obratem pochlubit na Facebooku? To druhé každopádně udělal okamžitě. Asi ve smyslu: „Lidi, podívejte se, jak skvělý a úžasný jsem práskač! Buďte na mě hrdí.“Tož, gratuluji, bdělý soudruhu-poslanče-udavači! Ještě před pár lety jste mohl být platným členem Pomocné stráže VB. Škoda, že to zrušili, čekala by vás zářná kariéra.

Jestli jste dosavadní řádky, soudruhu-poslanče-udavači, pochopil tak, že si tu z vás víceméně dělám prdel, pak jste to pochopil zcela správně. Mentální ubožáci a političtí sráči si totiž nic jiného než posměch nezaslouží.

Ale čo to táram. Vlastně vám musím poděkovat. Prostomyslnost, s jakou Trikoloře naháníte voliče, je obdivuhodná. Tak jen tak dál, soudruhu-poslanče-udavači z „mafiánské“ partičky STAN.
Skoro to vypadá, že jste spolu s vaším capo di tutti capi z Rakous zalehli na matrace. Slepičák je tam s vámi také? Tak bacha na kokain a různé tělní otvory. Na prahu noci také bacha na maséry. Ale to je vlastně specialita jiné povedené partičky.

Tak už jen poslední douška, hlupáčku-udavači. Když už někoho chcete práskat, možná byste měl předtím pobrat, jak se skutečně jmenuje.

Poslanče-udavači, jste ostuda demokracie, jste ostuda zákonodárného sboru, jste ostuda České republiky. Hanba nechť vás fackuje!

27. 1. 2023