Články - 2009

Slibem nezarmoutíš! Z cizího krev neteče! To jsou hesla, kterými se řídí ČSSD. Zvláště pak když se oranžoví papaláši uvedou do předvolebního rauše.

ČSSD to je ta strana, která jak smyslů zbavená podporovala „zahraniční investice“. Nyní, když už zlatokopové z montoven vyčerpali všechny socanské investiční pobídky, balí krám a přesouvají se dál na východ nebo se vracejí domů. Socialisté tak poškodili nejen české podnikatele, kteří si o nějakých investičních pobídkách mohli nechat leda zdát, ale i obyčejné zaměstnance, kterým po zavření montoven zbudou jen oči pro pláč. A ty pobídky? Samozřejmě, že jsme je zaplatili my, nikoli turečtí hospodáři z Lidového domu.

ČSSD to je ta strana, která před vstupem do EU nedokázala pro naše zemědělce vyjednat alespoň trochu srovnatelné konkurenční podmínky. Svojí neschopností hájit naše národní zájmy prakticky zlikvidovala české cukrovarnictví. Uvědomují si to venkovští voliči?

ČSSD to je ta strana, která svojí hloupou bytovou politikou brání vytvoření normálního trhu s byty, čímž pak dál brání mobilitě pracovní síly, takže opět nejvíce postihuje ty, kteří sliby oranžových důvěřivě baští.

ČSSD to je ta strana, která během osmi let své vlády řešila všechny problémy zdravotnictví tak, že do něj jak do černé díry jenom sypala další a další peníze. Naše peníze. Julínkova reforma byl vůbec první reálný smysluplný krok k řešení neduhů českého zdravotnictví. Socialisté však po celou dobu veškeré snahy o reformu destruovali. Absolutní vrchol jejich populismu je hrazení třicetikorunových poplatků kraji. Sociální demokraté opět nerozdávají ze svého, nýbrž z našeho. Ve finále na to ale opět nejvíc doplatí jejich vlastní – nepřemýšliví – voliči.

ČSSD to je ta strana, která v době hospodářského růstu nikdy nemyslela na budoucnost a horší časy, které samozřejmě někdy musely přijít. Heslo Nejlépe se rozdávají cizí peníze dovedl Jiří Paroubek za svého (naštěstí) krátkého působení v čele vlády téměř k dokonalosti. Předvolební slibotechnu ČSSD vzor 2006 bylo třeba hned po volbách legislativně korigovat, aby stát nepřišel na buben.

A blíží se další volby! Takže pozor, dobře si hlídejte peněženky! ČSSD je opět v předvolebním rauši. A kdyby, nedej Bože, Paroubek vyhrál, někdo ten mejdan bude muset zaplatit. A budeme to opět my, daňoví poplatníci, nikoli smyslů zbavení dealeři oranžového z nebe Paroubek, Sobotka, Zaorálek, Škromach, Rath a další výtečníci z té jejich povedené partičky.

17. 8. 2009