Napsali o mně

Zatímco dlouholetý člen ODS Petr Štěpánek se děsí činů vrchního státního zástupce Ivo Ištvana a šéfa protimafiánského policejního útvaru Roberta Šlachty, komunisté cítí zadostiučinění.

„Policie obvinila expremiéra Petra Nečase. V nedávném průzkumu o veřejném mínění se ukázalo, že lidé ocenili Rusnokovu vládu více než tu Nečasovu. Mnozí se ptali proč? Nyní definitivně víme další důvod proč. Nečasova vláda nehleděla na potřeby občanů a zároveň to byla vláda zkorumpovaná. Celou dobu jsme na působení této vlády upozorňovali,“ sdělil ParlamentnímListům.cz předseda poslaneckého klubu KSČM Pavel Kováčik.

„Někdy mi připadalo, jako kdyby člověk hrách na stěnu házel. Dnes rádoby reformovaná ODS s obviněným poslancem Svobodou nám skýtá pramalou záruku jakékoli pozitivní změny pro občany či možnost konstruktivního uvažování a hledání nápravy věcí, které způsobila Nečasova vláda. Stranické tváře ODS se pouze přeskupily a do čela byl postaven Petr Fiala. Sám voják v poli je vždy rytířem, který mnoho nezmůže,“ pokračoval Kováčik.

Diametrálně odlišně se na celou věc dívá dlouholetý člen ODS Petr Štěpánek. K záležitosti se vyjádřil způsobem pro něj typickým: „Stará moudrost praví: Kde blb, tam nebezpečno. Vzhledem k přítomnosti Ivo Ištvana a Roberta Šlachty na území této republiky jsou v nebezpečí všichni její obyvatelé. Smutné!”

vam, 12. 2. 2014

Originál článku ZDE