Články - 2015

Ta fotka byl jen okamžitý nápad, vtípek, reakce na přiblblé fotografie zdejších stuníčkářských dobroserů, dávajících na odiv svoji úžasnou toleraci a filantropii. Reakce byla ovšem zcela nečekaná: stovky a stovky sdílení a téměř stoprocentní souhlas. Negativní reakce zcela ojedinělé. Samozřejmě, že to není o tom, že já či kdokoli jiný se chystá posadit naše hloupé pozerské spoluobčany do dobytčáků a odeslat je za orientálním sluncem, aby na vlastní kůži pocítili, zač je toho multikulturní a zvláště pak musulmanský loket, nicméně fakt, že to jsou nebetyční pitomci, škodící naší zemi i společnosti, o tom žádná.

Presstituti ovšem opět nezklamali. Každému, kdo má v hlavě mozek, je jasné, že ta fotka, již jsem před časem zavěsil na svůj facebookový profil, je ironická nadsázka. Ne tak Veronice Šmídové, absolventce mediálních studií Fakulty sociálních věd Univerzity Karlovy. Ta pocítila potřebu vzít text z fotografie doslova a sepsat o něm pro Blesk.cz politicky korektní kriticko-mravoučný článek. A navrch k tomu prakticky bezdůvodně přimotala ODS (Člen ODS chce odsun sluníčkářů do Islámského státu).

Na pomoc si přizvala podobného týpka, Lukáše Houdka, absolventa romistiky tamtéž, prý experta. Ten se pro změnu za naše peníze přiživuje coby koordinátor v kampani Hate Free, kterou si zřídili levicoví političtí gangsteři typu Dienstbiera, Sobotky či Tominové-Leninové. Prostřednictvím podobných neziskovek si tihle vyčuraní výtečníci z peněz nás daňových poplatníků financují podporovatelskou klaku svých scestných sociálně-inženýrských fantasmagorií. Od Houdka je nicméně moc pěkné, že si pro svůj expertní názor vyšetřil trochu času, neb aktuálně má jistě plné ruce práce s organizací Prague Pride.

Podobné sluníčkářské budižkničemy dnes zdegenerované humanitní školy produkují jako Baťa cvičky. Tihle mladičcí agresivní týpci, co evidentně pozřeli Šalamounovo lejno veškerého vědění a od té doby zvěstují světu jedinou politicky korektní Pravdu, nám sice mohou být k smíchu, leč ve skutečnosti jsou stejně nebezpeční jako Hitlerjugend v časech nacistických či komsomolci a svazáci v časech komunistických.

Až se tvá ztracená vláda věcí tvých zpět k tobě navrátí, lide, navrátí, bude třeba utnout těmhle příživníkům (i jejich politickým protektorům) penězovody, jež jim umožňují cizopasit a škodit na těle společnosti.

A propos, všichni jsou Charlie, ale jen když si neděláte srandu z nich.

15. 8. 2015