Články - 2015

Zatímco Evropská komise lepila Davidovu hvězdu na zboží z židovských osad a zatímco evropští političtí bafuňáři mířili na slunnou středomořskou Maltu, aby si tam pokecali s africkými kolegy a určili, kolik peněz z našich daní pošlou do Afriky, aby je tam někdo mohl rozkrást, naši muslimští euro-spoluobčané olejovali kalašnikovy a dolaďovali organizaci a logistiku. Alláh je přece veliký!

Pak se z Paříže začaly šířit zprávy o teroristických jatkách.

Jako ozvěna se mediálním prostorem nyní linou tradiční fráze thymolinových politiků. Tradiční plytké fráze. Zatímco v nemocnicích stále ještě zápasí o život některé z obětí multikulturního šílenství, sekretariáty příslušných papalášů už hledají vhodný termín, kdy se mocní tohoto světa opět sletí na nějaké místo, aby demonstrovali svoje odhodlání. Odhodlání k čemu? Odhodlání setrvat ve svých křeslech.

A to ještě ani nevybledly fotografie z jejich minulého pařížského sletu. Vzpomínáte? Vystřílená redakce Charlie Hebdo. Jenže k čemu nám jsou potentáti, kteří se po dalším z masakrů sjedou do Paříže, nechají se hermeticky oddělit od občanů a pod dohledem stovek tajných policajtů se dvě stě metrů demonstrativně projdou ulicí ověnčenou nastrčeným komparsem?

K čemu jsou slova, když chybějí činy?

Pařížská střelba je prý útokem na evropskou civilizaci. Ale vůbec ne! Pařížská střelba je pouze důsledkem. Útok na evropskou civilizaci spustil, respektive dovolil někdo úplně jiný. Byli to právě ti, kteří teď mají ústa plná plytkých frází. Ti, co se ve jménu světlých multikulturních zítřků programově zříkají tradičních křesťansko-židovských kořenů a hodnot evropské civilizace.

Korunu všemu nasadil americký prezident Obama. Pařížské výstřely prý jsou útokem na celé lidstvo. Kdepak! Útokem na lidstvo bylo usednutí tohoto bezobsažného tlučhuby do křesla nejmocnějšího politika planety.

Je předčasné dělat závěry, ale jedno je jasné už teď. Sklizeň výsledků sebevražedné politiky Evropské unie a jejích unijních i národních pohlavárů propukla v Paříži naplno. A bude nepochybně pokračovat.

Budou nám zase říkat, že se musíme semknout. Ale kolem koho? Kolem těch, kteří Evropu přivedli na kraj propasti? Kolem těch, kteří Evropu zamořili zničujícím multikulturalismem? Kolem těch, kteří Evropu otevřeli barbarům? Kolem těch, kteří pokazili, na co sáhli? Kolem těch, kteří s ústy plnými tolerance vypustili džina té nejkrutější intolerance? Děkuju, nechci! První, co je třeba udělat, je poslat celou tuhle euro-garnituru – unijní i domácí – k čertu!

14. 11. 2015