Články - 2016

Všichni starostové, primátoři, rektoři a ředitelé základních škol, kteří jste ještě nevyznamenali strýčka, hlaste se u Jeho Svatosti soudruha Hermana!

A teď vážně. Tohle si ten ctihodný muž z Kanady opravdu nezasloužil. Ale takhle to dopadá, když vás havloidi a jiní političtí gauneři obsadí do svých mocenských her. Chudák Jiří Brady samozřejmě netuší a neví, co jsou havloidi zač a že v ničem neznají míru. A že pozítří už po něm neštěkne ani pes. Stejně jako si na něho všichni ti, kteří jej dnes před sebou vystrkují na piedestal, aby se tam za ním rychle mohli nacpat sami, nevzpomněli ještě před týdnem.
 
A protože tahle pakáž vždycky všechno přestřelí, pokaždé také nakonec odtáhne s nepořízenou.

Tu Myrku ODS opravdu přeju.

Michal Horáček je vskutku šikovnej člověk. Nejen že si na Staromáku zadara odstartoval svoji prezidentskou kampaň, ale ještě si zpropagoval všechny zpěváky, které pase pod svojí uměleckou agenturou. A aby toho nebylo málo, ještě na program zařadil svoje písničky, za což mu na účtu přistanou tantiémy z OSA. I ty za televizní uvedení. Zkouším si představit, kterak by svými písněmi zarámoval i novoroční projev. A sázet by se mohlo na to, který song zazní.

Stará moudrost praví, že historie se opakuje jako fraška. Dalajláma v kapli na ministerstvu kultury prý požehnal našemu národu, načež "duch zavanul průduchy ducha". Tohle fakt Daniel Herman, toho času z Božího, Bělehrádkova a Sobotkova dopuštění ministr kultury, dnes na Staromáku řekl. A pak, zatímco pravda a láska vítězila nad lží a nenávistí, na dav dělal viktorky. Tohle nevymyslíš. Sametovka č. 2 započala!

Vzkaz všem politickým aktivistům. Zleva i zprava. Až budete pořádat jakoukoli akci, Česká televize vám ji nepochybně zpropaguje, natočí a obratem odvysílá, jako to udělala v případě Gazdíka a Horáčka. Přece všichni víme, že Česká televize je nás všech, protože si ji všichni povinně platíme, a svoji veřejnou službu proto rozděluje spravedlivě. A nad tím vším bdí osvícený generální ředitel soudruh Petr Dvořák a vyvážený ředitel zpravodajství soudruh Zdeněk Šámal. Čest práci! Opravuji: Čest jejich práci!

Na adresu těch kašparů, co chtějí vyvolat týdny občanského neklidu, jsem právě odeslal mail tohoto znění:

Jděte se vycpat, šašci!  Vy demokracii uznáváte jenom, když je po vašem.  A vůbec nejsměšnější je, když se demokracie dovolávají lidé, kteří ji sami vůbec nectí. Pohrdám Vámi!

28. 10. 2016