Napsali o mně

Napsali o mně

Bývalí členové Rady pro rozhlasové a televizní vysílání (RRTV), kteří byli odvoláni v roce 2003, uspěli v soudním sporu o výplatu ušlé mzdy. Rozhodl o tom Obvodní soud pro Prahu 1. ČTK to dnes potvrdila mluvčí soudu Dana Šindelářová. Podle serveru Parlamentní listy, který na rozsudek upozornil, by šestice bývalých radních měla získat 15 milionů korun, dalších deset milionů představují úroky. Rozhodnutí není pravomocné a je možné se proti němu odvolat. (30-03-2015)

Celý článek...

 
Napsali o mně

Bývalý člen Rady pro rozhlasové a televizní vysílání, člen ODS Petr Štěpánek uvedl, že šéf Útvaru pro odhalování organizovaného zločinu Robert Šlachta je kandidátem na titul idiot roku. Na stejný titul podle Štěpánka kandiduje i olomoucký vrchní státní zástupce Ivo Ištvan.Štěpánek to uvedl v reakci na zveřejnění záznamu zatýkání bývalé milenky, nyní manželky Petra Nečase, Jany Nagyové, dnes Nečasové, na svém facebookovém profilu. (2013-12-24)

Celý článek...

 
Napsali o mně

Na Facebooku prvního místopředsedy ODS Jana Zahradila se rozproudila velmi bouřlivá debata o posílení vojenské spolupráce ČR a USA a společném cvičení na našem území, o kterém se ve středu zmínil server Defense News. Zahradil je jednoznačně podpořil, čímž nadzdvihl i své spolustraníky. (06-03-2015)

Celý článek...

 
Napsali o mně

Někdejší radní Rady pro rozhlasové a televizní vysílání (RRTV), kterou v roce 2003 odvolal premiér Vladimír Špidla (ČSSD), se pravděpodobně dočkají výplaty ušlých mezd. Rozhodl o tom dnes Obvodní soud pro Prahu 1. Šestice radních by si tak měla přijít na patnáct milionů korun. Dalších deset milionů korun činí úroky a soudní výlohy se blíží ke dvěma milionům. (25-03-2015)

Celý článek...

 
Napsali o mně

Mimořádnou pozornost a tvrdé reakce vyvolaly zveřejněné záběry ze zatýkání bývalé ředitelky kanceláře expremiéra Nečase Jany Nagyové. Některé  hlasy hovoří o tom, že odvysíláním interního záznamu určeného pro potřebu policie byl porušen zákon. Velmi ostře zareagoval exmístopředseda Rady pro rozhlasové a televizní vysílání a známý publicista Petr Štěpánek, který těžce zkritizoval počínání šéfa  Útvaru pro odhalování organizovaného zločinu (ÚOOZ) Roberta Šlachty a Vrchního státního zástupce Ivo Ištvana. "Robert Šlachta je spolu s Ivanem Ištvanem  nejvážnějším kandidátem na titul idiot roku." (2013-12-23)

Celý článek...

 
Napsali o mně

Hudebník a publicista Petr Štěpánek z ODS, někdejší dlouholetý člen Rady pro rozhlasové a televizní vysílání, podal zmíněné radě stížnost na porušení zákona o rozhlasovém a televizním vysílání veřejnoprávní Českou televizí.

Celý článek...

 
Napsali o mně

Miroslava Němcová tento týden prohlásila, že Klaus už v ODS nikoho nemá. Paní Němcová prý nezaznamenala nikoho, kdo by se teď v ODS za Klause postavil. A zřejmě má pravdu. Žádný člen Občanské demokratické strany veřejně nevystoupil a neřekl, že s názorem “Mirky” nesouhlasí. Světlou výjimkou je snad jen Petr Štěpánek. Mám to tedy chápat tak, že celá členská základna je přesvědčena o tom, že ODS razí pravicovou politiku, její volební neprogram je to nejlepší, co kdy v ODS vzniklo a samotnou stranu vedou skutečné osobnosti? Pokud je tomu opravdu tak, pak této straně už vskutku není pomoci. (2013-10-16)

Celý článek...

 
Napsali o mně

Zatímco dlouholetý člen ODS Petr Štěpánek se děsí činů vrchního státního zástupce Ivo Ištvana a šéfa protimafiánského policejního útvaru Roberta Šlachty, komunisté cítí zadostiučinění. (12-02-2014)

Celý článek...

 
Napsali o mně

„Lidsky se mě to dotklo, protože si myslím, že nedělám pro ODS špatnou práci," řekl Deníku. Tvrdí, že jde o trest například za to, že se pokoušel posílit nezávislost státních zástupců. Pospíšil nicméně zasedne ve čtrnáctičlenné Výkonné radě ODS.Možná i proto, jak se Jiří Pospíšil zachoval po svém neúspěchu, jej nazval Petr Štěpánek „sráčem". Štěpánek sám na kongresu ODS vystoupil se svým příspěvkem, v němž vyzval ke změně fungování celé strany. „Z ODS se vytratila její původní ideová podstata, rokování na všech úrovních do značné míry ovládá pouze technologie moci. Nejvíce je to patrné na regionální úrovni, kde koalice všehoschopných s neschopnými pak zcela zákonitě generují nejvýše průměr a zabíjejí každého, kdo nějak vyčnívá," prohlásil například. (20-01-2014)

Celý článek...

 
Napsali o mně

„Myslím, že Martinovi Komárkovi z onoho nově nabytého vědomí, že nyní již je pan politik, jaksi kape na karbid. Na rozdíl od něho inkriminovanou věc hodnotím s devítiletou praxí člena a místopředsedy Rady pro rozhlasové a televizní vysílání. Na diskutovaném díle seriálu Čtvrtá hvězda neshledávám vůbec nic závadného. Naopak považuji onen seriál a speciálně tento díl za povedený. S pornografií jako takovou, tedy se zobrazováním nahých těl v erotické akci, ten díl samozřejmě nemá společného vůbec nic,“ upozorňuje pro ParlamentníListy.cz Petr Štěpánek, bývalý místopředseda RRTV.

Celý článek...

 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Další > Konec >>

Strana 4 z 9
Unisono...
rocker...
výběr z foto...
phoca_thumb_l_04-1969-skaut.jpg phoca_thumb_s_29-2009-Berlin-Alexanderplatz.JPG phoca_thumb_l_27-2006-Italie-Benatky.JPG 13-2005-Dunaj-Visegradska-ctyrka.JPG phoca_thumb_s_26-2010-s-Ladou-Kerndlem.jpg phoca_thumb_m_46-2008-Rhona-Furkapass.JPG 01-1995-Istanbul.jpg phoca_thumb_s_06-1976-Spektrum.jpg phoca_thumb_m_23- 2002-25-let-po-maturite.jpg 07-2003-Dunaj-Marcus-Aurelius.jpg phoca_thumb_l_59-2010-Dansko.JPG phoca_thumb_m_04-1996-na-Nove-s-gumaky.jpg 12-1991-Destne-s-vlcaty.jpg phoca_thumb_s_11-2005-Nizozemi-vetrne-mlyny.jpg phoca_thumb_l_24-2000-Unisono-Silvestr-na-Nove.jpg 01-1993-s-Janem-Straskym-krest-knihy-Prezident-na-pul-uvazku.jpg phoca_thumb_m_23-2000-Unisono-Nebezpecny-svet.jpg phoca_thumb_s_09-1981-promoce.jpg phoca_thumb_m_05-1996-se-Slavkem-Simkem-na-jeho-chalupe.jpg phoca_thumb_l_06-2003-Dunaj.JPG