Napsali o mně

Napsali o mně

Možnou arbitráž by mohl vyvolat případný spor Regionální televizní agentury (RTA) s komerční televizí Prima. Obává se jí člen Rady Českého telekomunikačního úřadu (ČTÚ) Petr Štěpánek. Uvedl to v reportáži, kterou uveřejnil server Česká média. Arbitráž, jenž by vyvolala RTA, by podle něho mohl způsobit fakt, že se její regionální studia už nebudou moci připojovat do vysílání televize Prima. (21-11-2011)

Celý článek...

 
Napsali o mně

Fungování médií veřejné služby by mohlo být efektivnější a koncesionářské poplatky jsou nejen neefektivní, ale i iracionální a asociální. Na dnešní tiskové konferenci to uvedla iniciativa eStat.cz. Europoslanec a jeden ze zakladatelů eStatu Edvard Kožušník a vedoucí pracovní skupiny eStatu pro média veřejné služby Petr Štěpánek dnes prezentovali publikaci Efektivní média veřejné služby, která si klade za cíl shrnout argumentaci pro zrušení koncesionářských poplatků a sloučení médí veřejné služby a vyvrátit některé mýty, které se v těchto otázkách ve veřejné diskusi usídlily. (13-07-2012)

Celý článek...

 
Napsali o mně

Hradec Králové - Na pultech knihkupectví se objevilo druhé vydání vzpomínkové knihy Petra Štěpánka Na všechno buď připraven. Příběh Štěpánkova přítele Lubomíra Školouda - kreslíře, skauta, politického vězně a nesmírně moudrého chlapíka se smyslem pro drsný humor – přichází za čtenáři už ve druhém vydání. (14-11-2011)

Celý článek...

 
Napsali o mně

Na mimořádné tiskové konferenci ve Štrasburku vystoupila skupina senátorů ODS společně s europoslancem Edvardem Kožušníkem na podporu reformních kroků vlády Petra Nečase. „V době, kdy se formuje neformální koalice odporu proti důchodové reformě, cítíme jako svou morální povinnost podpořit vládu v jejím úsilí o nezadluženou budoucnost České republiky a zajištění důstojných penzí pro její občany po několik příštích generací,“ zahájil tiskovou konferenci Kožušník. (09-03-2011)

Celý článek...

 
Napsali o mně

Praha - Koncesionářské poplatky za rozhlas a televizi jsou skrytá daň, která nejvíce dopadá na lidi s nižšími příjmy, a měly by se zrušit. Na tiskové konferenci nevládní organizace eStat.cz to dnes řekl Petr Štěpánek, bývalý místopředseda Rady pro rozhlasové a televizní vysílání a současný člen Rady Českého telekomunikačního úřadu. Ten stanul v čele skupiny eStatu, která má vypracovat analýzu mediálního prostředí. (07-01-2011)

Celý článek...

 
Napsali o mně

Koncesionářské poplatky za rozhlas a televizi jsou skrytá daň, která nejvíce dopadá na lidi s nižšími příjmy, a měly by se zrušit. Na tiskové konferenci nevládní organizace eStat.cz to dnes řekl Petr Štěpánek, bývalý místopředseda Rady pro rozhlasové a televizní vysílání a současný člen Rady Českého telekomunikačního úřadu. Ten stanul v čele skupiny eStatu, která má vypracovat analýzu mediálního prostředí. (07-01-2011)

Celý článek...

 
Napsali o mně

Česká televize by se měla soustředit především na svou službu veřejnosti a neplést se do cesty čistě komerčním kanálům. Myslí si to premiér Petr Nečas (ODS), který v on line chatu na zpravodajském serveru Aktuálně.cz reagoval na dotazy čtenářů po prvním zasedání nové vlády. "Jako prostý televizní divák, ne jako předseda vlády, mohu pouze říci svůj subjektivní dojem: ČT 1 a ČT 4 neplní úkoly veřejnoprávního vysílání a jsou to v podstatě poplatky dotované komerční na plytkou zábavu orientované sportovní a zábavní kanály," uvedl Nečas. (22-07-2010)

Celý článek...

 
Napsali o mně

Spor se státem, který vedou členové Rady pro rozhlasové a televizní vysílání, kteří byli v roce 2003 odvoláni, je podle Petra Štěpánka, člena rady Českého telekomunikačního úřadu a bývalého místopředsedy Rady, již nesmyslný: „Spor už jsme jednou vyhráli, dostalo se nám morální satisfakce, že to odvolání v roce 2003 bylo protizákonné,“ říká Štěpánek. A dodává: „Ve druhé fázi jsme zažalovali náhradu škody a tam na nás stát, konkrétně předseda vlády Fischer, udělal podraz.“ (17-07-2010)

Celý článek...

 
Napsali o mně

Občanská demokratická strana (ODS) se bude muset v Poslanecké sněmovně obejít bez svého mediálního experta Petra Štěpánka, s nímž počítala na pozici šéfa sněmovní mediální komise nebo kulturního výboru. Štěpánek měl nahradit dlouholetého odborníka ODS na média Petra Plevu, který letos ve sněmovních volbách nekandidoval. V Královéhradeckém kraji, kde Štěpánek kandidoval z druhé pozice na kandidátce, jej však díky preferenčním hlasům přeskočili další kandidáti. (29-05-2010)

Celý článek...

 
Napsali o mně

Dobrý den. Vítejte u Interview ČT24. Když se řekne jméno našeho dnešního hosta, tak spoustě z vás se k němu možná automaticky přiřadí dvě slova - rocker anebo arbitráž. V tom prvním případě zaslouženě, protože napsal dvě stovky písní, v tom druhém případě už je to možná o trošku složitější. Letos se navíc pokoušel kandidovat do Poslanecké sněmovny, ale i jeho smetl fenomén kroužkování. (15-07-2010)

Celý článek...

 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Další > Konec >>

Strana 7 z 9
Unisono...
rocker...
výběr z foto...
03-1998-Trebonsko.jpg phoca_thumb_m_26-2010-s-Ladou-Kerndlem.jpg phoca_thumb_s_19-1999-Upa.jpg 30-2009-Berlin-pamatnik-holokaustu.JPG phoca_thumb_m_05-2001-Ateny-Akropolis.jpg 09-1977-Fragment.jpg phoca_thumb_m_06-1976-Spektrum.jpg phoca_thumb_l_02-1994-volby-muzstvo-ODS.jpg phoca_thumb_m_21-2001-Petra-New-York.jpg phoca_thumb_m_38-2008-Vanoce.jpg phoca_thumb_l_33-2006-Provence-Camargue.JPG phoca_thumb_m_29-2005-Francie-Tri-udoli.jpg 46-2008-Rhona-Furkapass.JPG phoca_thumb_m_28-2009-Berlin-Berlinska-zed.JPG phoca_thumb_s_52-2008-Rhona-Montreux-Freddie.jpg 15-2005-Filadefie-zalozeni-USA.JPG 14-2003-Mirek-Topolanek-krti-knihu-Ukradena-televize.jpg phoca_thumb_l_41-2007-Strbske-pleso.JPG phoca_thumb_l_18-2005-Washington-Bily-dum.JPG 57-2009-Berlin-Berlinska-zed.JPG