Rozhovory

Rozhovory - 2023
„Fialova vláda je národní pohroma. Nejhorší postava vlády? Ministr vnitra Rakušan. Prezident? Americký panák na Hradě českých králů….,“ i to zaznělo v bilančním rozhovoru hudebníka a prvního místopředsedy Trikolory Petra Štěpánka. Zhodnotil i média, především ČT. „Dokud bude Česká televize vysílat takové propagandistické a denunciační příšernosti, jako je třeba Newsroom ČT24, nemá veřejnoprávní vysílání do budoucnosti šanci, protože dříve či později lidem dojde trpělivost,“ míní. Rozebral i blížící se volby v Americe a řekl, jakou naději má podle něj Donald Trump. Dostal se i k Ukrajině. (31-12-2023)

Celý článek...

 
Rozhovory - 2023
„Fialova vláda i prezident Pavel jsou ocáskové Washingtonu a Bruselu, a to jsem použitím té zdrobněliny k některým z nich ještě velice milosrdný, neboť to jsou spíš tragičtí ocasové,“ říká rázně první místopředseda Trikolory Petr Štěpánek. Tento rok považuje z hlediska ČR za promarněný. Dostal se i k novým „číslům“ ohledně spolupráce SPD a Trikolory a také prozradil, proč dal stížnost na Radu pro rozhlasové a televizní vysílání. „Kolosální skandál,“ podotýká k tomu, co zaznělo v ČT v souvislosti se stávkou, především kolem „blogera Vidláka“. (10-12-2023)

Celý článek...

 
Rozhovory - 2023

„Jsou politickým tlampačem pouze jednoho ideového a politického směru,“ říká na adresu České televize a Českého rozhlasu první místopředseda Trikolory Petr Štěpánek s tím, že nejen on se rázně ohrazuje proti navrhované novele mediálního zákona. Nevynechal slovenské volby a řekl také, co si myslí o rozdělení Československa. Podrobně rozebral situaci v Izraeli a dostal se i k Bidenovi a Trumpovi. A jak to vidí v západních státech?

Celý článek...

 
Rozhovory - 2023

„Česká televize by především měla udělat pápá všem politickým aktivistům, kteří si z veřejnoprávní obrazovky dlouhodobě dělají fórum pro prezentaci svých vlastních politických názorů,“ říká první místopředseda Trikolory Petr Štěpánek a konkrétně jmenuje. Velmi rázně se vyjádřil i ke koncesionářským poplatkům. V rozhovoru nešetřil ministra Rakušana ani šéfa BIS Koudelku. Došlo i na Roberta Fica a Petra Pavla. (01-10-2023)

Celý článek...

 
Rozhovory - 2023

Co říká o novele zákona o ČT, jak to vidí s plány nového ředitele ČT a proč Trikolora žádá odvolání ministra Rakušana? I o tom mluvil v rozhovoru hudebník a první místopředseda Trikolory Petr Štěpánek. K tomu, co se děje kolem děkana NF VŠE Ševčíka, podotýká: „Ševčík říká věci, které Fialova vláda a lidé na ni navázaní nechtějí slyšet. Ševčík je totiž usvědčuje z amatérismu, z kolaborantství, z nadbíhání a podlézání cizím zájmům.“ Dostal se i k návštěvě ukrajinského prezidenta Zelenského na Pražském hradě. (09-07-2023)

Celý článek...

 
Rozhovory - 2023

Akademický senát VŠE umožnil rektorovi Dvořákovi odvolat z funkce děkana Ševčíka. Podle rektora kvůli svým soukromým názorům údajně poškozuje dobré jméno školy. K vývoji případu a nebezpečné tendenci perzekuování za odlišné názory se pro neČT24 vyjádřil první místopředseda Trikolory Petr Štěpánek.

Celý článek...

 
Rozhovory - 2023

PŮLNOČNÍ ROZHOVOR „Česká televize vymývá mozky nejen dospělé populaci, nýbrž i našim nebohým dětem,“ říká bývalý místopředseda RRTV Petr Štěpánek. Zazněla i slova jako „služka propagandy“. Zmínil ale i „skvělé profesionály“. V rozhovoru rozebral, proč podle něj Petr Dvořák neobhájil do třetice svou ředitelskou pozici a rázným slovem ohodnotil, jak se prý zachoval přímo k němu. Nešetřil Marka Wollnera, připomněl exředitele Balvína a vyjádřil se i ke slovům Jakuba Železného. Vrátil se i k takzvané televizní krizi a vzpomněl i dlouhá léta se táhnoucí soud. (11-06-2023)

Celý článek...

 
Rozhovory - 2023

„Pokud plná náměstí nepřetavíme v procenta volebního výsledku, budou všechny demonstrace na nic,“ říká k včerejší demonstraci první místopředseda Trikolory Petr Štěpánek. „Je to nekonečné selhání médií hlavního proudu, jaký způsobem sobotní demonstraci pokryla, respektive spíše nepokryla,“ podotýká pak a srovnává, jak to bylo, když demonstrace pořádal Milion chvilek. Vyjádřil se i k tomu, co se po akci na Václaváku odehrálo u Národního muzea. Vysvětlil, proč se mu nelíbil inaugurační projev nového prezidenta a vrátil se ještě k Miloši Zemanovi. (12-03-2023)

Celý článek...

 
Rozhovory - 2023

„Sami sebe ponížili do role nestoudných presstitutů. Čest nemnoha výjimkám,“ vzkazuje novinářům v souvislosti s prezidentskými volbami první místopředseda Trikolory Petr Štěpánek. Nešetřil především ČT a ČRo. Popsal, jaké vidí rozdíly mezi Pavlem a Havlem, a žasl nad tím, co se odehrálo na Staroměstském náměstí. Řekl také, jak vidí směřování naší země pod „vedením“ nového prezidenta. A dostal se i k Andreji Babišovi. (05-02-2023)

Celý článek...

 
Rozhovory - 2023

„Je to naprosto nepřijatelný paradox. Země, která vyrábí dostatek vlastní elektrické energie, ji má zároveň pro vlastní občany nejdražší v Evropě, přičemž právě tito občané ze svých daní zdejší energetickou soustavu zaplatili. A zatímco nízkopříjmové domácnosti padají na hubu, manažeři ČEZu si vyplácejí desetimilionové odměny. Energetická cenová politika Fialovy vlády je neodpustitelný zločin,“ myslí si Petr Štěpánek, 1. místopředseda Trikolory. (02-01-2023)

Celý článek...

 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Další > Konec >>
Strana 1 z 11
Unisono...
rocker...
výběr z foto...
phoca_thumb_l_11-2005-Dunaj-Budapest.jpg phoca_thumb_m_32-2006-Provence-Avignon.JPG phoca_thumb_m_31-2005-Niagara-2.JPG 06-2001-Recko-Olympie.JPG phoca_thumb_s_11-1990-tabor-u-Machova.jpg 03-1998-Trebonsko.jpg 21-2005-Ryn-Alpy.jpg phoca_thumb_s_08-1980-svatba.jpg phoca_thumb_s_35-2006-Provence-Pont-du-Gard.jpg 61-2010-Dansko.JPG phoca_thumb_m_09-2000-s-Damiens-v-Chrudimi-volby-do-Senatu.jpg phoca_thumb_s_15-2004-s-Jefimem-Fistejnem-krest-knihy-Valka-o-Novu.jpg phoca_thumb_m_27-2008-Norimberk-Reichsparteigsgelande.JPG 14-2005-Filadelfie-zvon-Svobody.jpg phoca_thumb_l_23-2006-Dansko-vikingske-muzeum.JPG phoca_thumb_m_26-2008-New-York-Wall-street.JPG phoca_thumb_l_41-2007-Strbske-pleso.JPG phoca_thumb_l_18-1989-Unisono-s-Jirinou-Urbanovou.jpg 13-2003-s-Mirkem-Topolankem-krest-knihy-Ukradena-televize.JPG phoca_thumb_l_12-2005-Dunaj-Visegrad.jpg