Rozhovory

Rozhovory - 2023

„Je to naprosto nepřijatelný paradox. Země, která vyrábí dostatek vlastní elektrické energie, ji má zároveň pro vlastní občany nejdražší v Evropě, přičemž právě tito občané ze svých daní zdejší energetickou soustavu zaplatili. A zatímco nízkopříjmové domácnosti padají na hubu, manažeři ČEZu si vyplácejí desetimilionové odměny. Energetická cenová politika Fialovy vlády je neodpustitelný zločin,“ myslí si Petr Štěpánek, 1. místopředseda Trikolory. (02-01-2023)

Celý článek...

 
Rozhovory - 2022

„Hodně mladých, paradoxně vyrostlých už ve svobodě, běží nové totalitě naopak usilovně vstříc. Strašné!“ tak hodnotí Petr Štěpánek, první místopředseda Trikolory, to, co se v poslední době děje nejen na sociálních sítích. „Tolerujeme tu praktiky korporátní firmy, jež si naší Ústavou vytírá zadek. A političtí gauneři, kteří se momentálně vyhřívají ve vládních křeslech, si u toho mnou ruce, neb to vyhovuje jejich zájmům,“ říká Štěpánek v otevřeném rozhovoru pro ParlamentníListy.cz. „Na slovo dezinformace, dezinformátoři či dezinformační scéna už jsem naprosto alergický. Ohání se jimi kdejaký hňup,“ nebere si servítky Petr Štěpánek. (27-10-2022)

Celý článek...

 
Rozhovory - 2022

„Právě Česká televize, jež kdekoho nálepkuje jako dezinformátora, je největší dezinformační médium v zemi. To, co vysílá, nemá se zpravodajstvím nic společného, je to už jen čistá propaganda,“ myslí si to Petr Štěpánek, první místopředseda Trikolory, který pro ParlamentníListy.cz komentoval aktuální dění kolem dovolby členů Rady České televize. „Při veřejném hlasování jsou poslanci pod kontrolou stranických bafuňářů. Je to klasické znásilňování svědomí vlastních poslanců,“ shrnul Štěpánek s tím, že nepotřebujeme veřejnoprávní televizi, která pouští Vinnetoua, Angeliku, Kojaka či Schimanského. (21-10-2022)

Celý článek...

 
Rozhovory - 2022

„Ukrajinci neumírají za svobodu, jak nám bulíkují naše média, nýbrž za americké velmocenské a obchodní zájmy,“ řekl rázně Petr Štěpánek, první místopředseda Trikolory, jenž kroutí hlavou nad pokračující válečnou eskalací na Ukrajině. „Zatímco (ne)zodpovědní politici si poměřují pindíky vedle sudu se střelným prachem, lidé se oprávněně obávají, kde tahle spirála šílenství skončí, nemluvě o vedlejších ekonomických efektech, jež vedou do bídy miliony lidí,“ říká Štěpánek, podle kterého byl ukrajinský prezident Volodymyr Zelenský zvolen prezidentem s programem, že uklidní situaci na Donbasu a urovná vztahy s Ruskem. „Kdo ho nasměroval k úplnému opaku? Kdo řídí ukrajinskou loutkovou vládu?“ ptá se místopředseda Trikolory v rozhovoru pro ParlamentníListy.cz. (11-10-2022)

Celý článek...

 
Rozhovory - 2022

„Pokud zemi nečeká nic dobrého, protože v čele její vlády stojí mluvka, který plácá nesmysly, měli by s tím lidé něco setsakra rychle udělat,“ burcuje veřejnost Petr Štěpánek, první místopředseda Trikolory, který kroutí hlavou také nad „otočkou“ vlády ve věci zastropování cen energií. „Slyším plky o celoevropském řešení, přičemž německý kancléř nechce o nějakém zastropování ani slyšet, a namísto toho nás přijel přesvědčovat, že se v EU musíme vzdát práva veta, rozuměj posledních zbytků suverenity,“ říká Štěpánek. Podle jeho slov jsou nelogická slova ministra průmyslu Jozefa Síkely o tom, že energetický trh selhal. „Buď, že trh zcela selhal, protože ho zničili idiotští politici svojí zelenou politikou a idiotskou ekonomickou válkou s Ruskem, kdy jsme vyhlásili ekonomické sankce zemi, na které jsme ekonomicky závislí, nebo, že trh naopak vůbec neselhal, ale pouze reaguje na idiotskou zelenou politiku eurounijních politiků a jejich idiotskou ekonomickou válkou s Ruskem, kdy jsme vyhlásili ekonomické sankce zemi, na které jsme ekonomicky závislí,“ říká Štěpánek v rozhovoru pro ParlamentníListy.cz (02-09-2022)

Celý článek...

 
Rozhovory - 2022

„Politika se dnes neprovozuje jako souboj idejí a programů, nýbrž povětšinou jako přeboje, kdo svému soupeři vylije na hlavu více sraček,“ zamýšlí se nad současnou politickou situací u nás i v zahraničí Petr Štěpánek, první místopředseda Trikolory, podle kterého jsme na prahu totality, kdy se liberální demokracie krok za krokem přeměňuje na diktaturu menšin. „Štěpením sil asi není, když se politici vydají různými cestami, protože se názorově rozešli. Štěpením sil je, když si politici stejných názorů zakládají další a další straničky, jen aby každý mohl být předsedou,“ popisuje Štěpánek dění na rozdrobené české vlastenecké frontě a zároveň poodhaluje to, proč se Trikolora v letošních volbách pustila do bližší spolupráce s hnutím SPD. „Přestože exprezident Klaus před sněmovními volbami vyzýval národně orientované strany, respektive SPD a Trikoloru, ke společnému postupu, není žádným tajemstvím, že realita byla taková, že mladý Klaus a Okamura se navzájem opravdu, ale opravdu nemuseli. Tohle nyní odpadlo,“ říká Štěpánek. (19-08-2022)

Celý článek...

 
Rozhovory - 2022

„Někteří politici, respektive některé zájmové kruhy, evidentně touží po třetí světové válce, a tak dělají všechno pro to, aby oheň válečného konfliktu rozfoukali. Proč to dělají? Stará poučka říká: Když nevíš, hledej stopu peněz,“ komentuje aktuální dění ve světě i u nás Petr Štěpánek, první místopředseda Trikolory. Podle jeho slov to navíc nebylo Rusko, ale Ukrajina, která svévolně zastavila tok ropy, a to dokonce tak, že vůbec nic nám nedala dopředu vědět. „Čeho jsme svědky? Nestoudného počínání země, kterou naše válečnická vláda podporuje, seč může,“ je přesvědčený Štěpánek, podle kterého je naše země už dávno součástí mezinárodní mocenské bitvy. (16-08-2022)

Celý článek...

 
Rozhovory - 2022

„Jedna z největších pitomostí naší doby je teze, že kdo nefandí Ukrajině, fandí Rusku. Ne, my jsme na české straně,“ říká první místopředseda Trikolory Petr Štěpánek ve velmi otevřeném rozhovoru, ve kterém mluví nejen o svobodě slova, o boji proti dezinformacím, ale také o tom, proč je přesvědčen, že se řítíme do další totality. „Je příznakem nezměrné idiocie dotyčných, když každého, kdo nejásá nad Zelenským nebo kritizuje Brusel či Fialu a spol., označují za ruského trolla,“ myslí si Štěpánek. (08-08-2022)

Celý článek...

 
Rozhovory - 2022

„Veřejnoprávní média by měla stávající zákony především dodržovat a naplňovat. Což se prostě neděje,“ myslí si mediální expert, někdejší místopředseda Rady pro rozhlasové a televizní vysílání a dnes první místopředseda Trikolory Petr Štěpánek, který v rozhovoru pro ParlamentníListy.cz komentuje snahu ministerstva kultury a několika senátorů o změnu zákona o českých veřejnoprávních médiích. „Největší problém ale není v tom, co ČT vysílá, nýbrž v tom, co všechno nevysílá. Co selektuje. Co překrucuje. Jak s diváky manipuluje,“ myslí si Štěpánek. (27-07-2022)

Celý článek...

 
Rozhovory - 2022

„Byl bych raději, kdybychom měli vládu českou, a ne bruselskou či ukrajinskou,“ nebere si servítky s kabinetem Petra Fialy první místopředseda Trikolory Petr Štěpánek, který v rozhovoru pro ParlamentníListy.cz mimo jiné prozradil také to, že nemá nic proti tomu, abychom jako Česká republika snižovali závislost na ruské či jakékoliv jiné ropě. „Na unijní solidaritu bych však nesázel,“ domnívá se Štěpánek s tím, že dobrým příkladem mohla být pandemie covid-19, kdy každá země kopala hlavně sama za sebe. (18-07-2022)

Celý článek...

 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Další > Konec >>
Strana 2 z 11
Unisono...
rocker...
výběr z foto...
phoca_thumb_m_20-1993-Unisono.jpg 31-2006-Orlicke-hory-Ceska-Rybna.JPG phoca_thumb_s_15-1995-Krkonose.jpg 47-2008-Rhona-ledovec-pramen.JPG phoca_thumb_s_26-2010-s-Ladou-Kerndlem.jpg phoca_thumb_l_59-2010-Dansko.JPG phoca_thumb_s_05-2001-Ateny-Akropolis.jpg phoca_thumb_m_03-1998-Trebonsko.jpg 16-1986-Odyssea.jpg phoca_thumb_m_30-2005-Niagara.jpg 24-2010-s-Danielou-Sinkorovou.jpg phoca_thumb_m_03-1995-RRTV-v-newsroomu-na-Nove.jpg phoca_thumb_s_45-2008-Bavorsko-Chiemsee.JPG phoca_thumb_l_16-2006-s-Martinem-Stepankem-a-Jefimem-Fistejnem-krest-knihy-Plnou-ParouBack.jpg 18-1999-mama-a-Filip.jpg phoca_thumb_s_04-2001-Vatikan.jpg 51-2008-Rhona-Montreux-Deep-Purple.jpg phoca_thumb_s_28-2004-Camden-za-Danem-v-Londyne.jpg phoca_thumb_l_07-1998-s-Michalem-Fleischmannem.jpg 11-2000-s-Vladimirem-Zeleznym-vecirek-Novy.jpg