Rozhovory

Rozhovory - 2017

ROZHOVOR „Na budově na Kavčích horách je napsáno Česká televize, ale je to lež jako věž, kdyby ta televize byla opravdu česká, hájila by zájmy českých občanů a ne bruselských papalášů a jejich zdejších přisluhovačů,“ myslí si bývalý místopředseda Rady pro rozhlasové a televizní vysílání a publicista Petr Štěpánek. K blížícím se prezidentským volbám uvádí: „Politika je řemeslo jako každé jiné. Představa, že někdo svoji politickou kariéru zahajuje kandidaturou na hlavu státu, je úplně fantasmagorická.“ V „nabídce“ nyní tak máme pouze dva skutečné politiky s dostatečnou zkušeností – Miloše Zemana a Mirka Topolánka. (13-12-2017)

Celý článek...

 
Rozhovory - 2017

ROZHOVOR „Ten jadrný a občas neotesaný chlapík je ve skutečnosti setsakra chytrý, sečtělý a vzdělaný, jeho politické analýzy jsou brilantní,“ říká o Miroslavu Topolánkovi publicista a hudebník Petr Štěpánek. Řekl svůj názor i na to, že Andrej Babiš označil Topolánka za nejzkorumpovanějšího premiéra v historii Česka. „Andrej se bojí. Jestli někdo vidí do jeho špinavých obchodních a politických praktik a jestli někdo může zkřížit jeho plány na totální ovládnutí celé republiky, pak je to právě Topolánek, valašský střelec,“ míní Petr Štěpánek. (08-11-2017)

Celý článek...

 
Rozhovory - 2017

PŮLNOČNÍ ROZHOVOR „Socani s koblihářem se drží pod krkem a lidovci jim asistují. Přestože se nenávidí, sedí ve vládě až do trpkého konce a jsou připravení se do ní posadit znovu,“ říká hudebník a spisovatel Petr Štěpánek, který stál u zrodu Alternativy pro Česko. Podle něj vyjde na stejno, jestli bude vládnout Andrej Babiš, nebo Lubomír Zaorálek, protože až v Bruselu nebo v Berlíně zavelí, srazí kufry a stáhnou ocas. ANO a ČSSD nás prý připravily o míru svobody a podle Štěpánka je běs, že právě ony jsou favority voleb. (01-10-2017)

Celý článek...

 
Rozhovory - 2017

ROZHOVOR Blekotající Horáček či zpovykaný Hilšer, u kterého si nemůžeme být jisti, zda se někde opět nesvlékne, ti by Zemana v prezidentské volbě nemohli porazit, myslí si předseda Alternativy pro Českou republiku 2017 Petr Štěpánek. Ten se také zamýšlí nad lidmi, předně z řad některých umělců, novinářů i sportovců, kteří proti současné hlavě státu protestují. „To je jen taková přiblblá póza. Ty hvězdy a hvězdičky žijí ve své bublině, kde se právě tyhle názory nosí.“ (14-02-2017)

Celý článek...

 
Rozhovory - 2016
ROZHOVOR Trumpova politika by mohla přinést celkové zklidnění světové atmosféry včetně té mezi Spojenými státy a Ruskem. Jak Donald Trump, tak Vladimir Putin budou chtít předvést, že když se chce, tak to jde. Tak mluví předseda Alternativy pro Česko a hudebník Petr Štěpánek. V rozhovoru pro ParlamentníListy.cz zauvažoval nad tím, k čemu svět dovedla politika konfrontace. Výsledek přirovnal ke stavu za studené války. Připomněl také, že pokud dovolíme, aby se množství muslimů v Evropě navýšilo nad kritickou mez, tak tím podepisujeme svůj ortel smrti a ortel smrti naší civilizaci. Štěpánek se nemazlil ani s Andrejem Babišem a prohlásil, že volit nebo podporovat Babiše třeba i tím, že s ním sedím ve vládě, je stejný zločin, jako po osmačtyřicátém podporovat komunisty. (03-12-2016)

Celý článek...

 
Rozhovory - 2016

ROZHOVOR „Havel byl statečný disident a špatný politik,“ tvrdí místopředseda Alternativy pro Česko a bývalý člen ODS Petr Štěpánek. Problém dneška jsou podle něj Havlovi pohrobci, které označil za sebestřednou partičku pravdoláskařů, kteří si z Havla udělali monstranci, svatý obrázek a úplně pominuli jeho politické i lidské chyby. Za největší hnus dnešní společnosti považuje, když se z kritiků Evropské unie dělají agenti Moskvy. (16-10-2016)

Celý článek...

 
Rozhovory - 2016

Šílená politická korektnost dovedla svět tam, kde je dnes a chování eurounijních špiček je katastrofální. Tak vidí současnou situaci místopředseda Alternativy pro Českou republiku a bývalý člen ODS Petr Štěpánek. Podle něj jsme Evropu zdědili od předků, chvíli ji opečováváme a pak ji máme předat našim dětem a vnukům. Má však obavy, v jakém stavu ji předáme, protože postupuje totalitním směrem. V rozhovoru pro ParlamentníListy.cz také řekl, že politici nyní účelově převlékají kabát a z veřejného prostoru se snaží vytlačit ty, kteří na nebezpečí migrace upozorňovali hned od začátku. (14-08-2016)

Celý článek...

 
Rozhovory - 2016

ROZHOVOR Rocker, spisovatel, politik a člen Akční rady Bloku proti islámu Petr Štěpánek považuje sobotní demonstrace za společenský zlom. Neprotestují už stovky, ale tisíce lidí a režim začíná stupňovat propagandu a používá prý stejné praktiky, jaké uplatňoval „dodělávající komunistický režim“. Za sobotním střetem „radikálů“ s levicovými aktivisty na Malé Straně a žhářským útokem na centrum pro pomoc uprchlíkům Klinika vidí „goebbelsovskou propagandu“ současné sobotkovsko-babišovské vlády. (08-02-2016)

Celý článek...

 
Rozhovory - 2015

ROK 2015 - A CO DÁL? Evropě vládnou šílenci a u nás eurobolševici, kteří přebrali manýry někdejších komunistů. Předstírají, že jsou demokraté, což jim ale vydrží pouze do doby, pokud je po jejich a pokud vyhrávají jejich favorité. Tak hodnotí hudebník a politický glosátor Petr Štěpánek politickou situaci poslední doby. Bývalý dlouholetý člen Rady pro rozhlasové a televizní vysílání rovněž tvrdí, že z České televize se stal hlavní škůdce českého národa a na tématu migrace je to zvláště patrné. (15-12-2015)

Celý článek...

 
Rozhovory - 2015
Miluju, když východní Němka Angela Merkelová, tedy Východoevropanka stejně jako my, mistruje nás ostatní občany z bývalého sovětského bloku. Miluju, když bývalá svazačka, která na změně režimu v bývalé Německé demokratické republice nemá ani tu nejmenší zásluhu, rozdává své rozumy. Miluju, když osoba bez jakékoli vize, která udělala velkou politickou kariéru jen a jen proto, že se stala chráněnkou kancléře sjednotitele Helmuta Khola, jehož ovšem záhy zapřela, si hraje na vizionářku. Merkelová je neštěstím nejen pro Německo, ale pro celou Evropu. (11-10-2015)

Celý článek...

 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Další > Konec >>
Strana 9 z 11
Unisono...
rocker...
výběr z foto...
phoca_thumb_s_06-1998-kongres-ODS-v-Jihlave.jpg phoca_thumb_m_06-2001-Recko-Olympie.JPG phoca_thumb_s_33-2009-Berlin-obeti-Berlinske-zdi.JPG phoca_thumb_m_12-1983-Natural.jpg phoca_thumb_m_14-2003-Mirek-Topolanek-krti-knihu-Ukradena-televize.jpg phoca_thumb_m_07-1998-s-Michalem-Fleischmannem.jpg phoca_thumb_m_33-2006-Rakousko-Dachstein-West.jpg phoca_thumb_s_03-1999-Normandie-hrbitov-nad-plazi-Omaha.jpg phoca_thumb_m_45-2008-Bavorsko-Chiemsee.JPG phoca_thumb_s_01-1997-Sumava.jpg phoca_thumb_l_06-2003-Dunaj.JPG phoca_thumb_l_26-2003-jedna-z-poslednich-fotek-s-tatou.jpg phoca_thumb_m_16-1996-Svycarsko-Matterhorn.jpg phoca_thumb_s_24-2010-s-Danielou-Sinkorovou.jpg 08-2000-s-Vaclavem-Klausem-a-Nadou-Zalesakovou-v-radiu-Profil-volby-do-Senatu.jpg 09-2000-s-Damiens-v-Chrudimi-volby-do-Senatu.jpg phoca_thumb_m_10-2004-Bavorsko-soutok-Dunaje-a-Innu.jpg 44-2008-New-York-Central-park.JPG 17-2007-Alice-s-Mirkem-Ouzkym-Strasburk.jpg phoca_thumb_m_26-2006-Italie-Verona.JPG